Tesla blir riktig karaokemaskin i Kina inför kinesiska nyåret

En Tesla är fullspäckad med underhållning som spel, musik, och streamingtjänster och lite mer udda funktioner som pruttkuddar och Boombox. På den kinesiska marknaden lanserar Tesla nu en fullspäckad karaokefunktion för att fira in det kinesiska nyåret.

Till det säljer Tesla i Kina också ett set med trådlösa mikrofoner som kan kopplas till bilen. Bilen får också, exklusivt för den kinesiska marknaden, en helt ny karaoke-mjukvara. Plattformen kallas för Leishi KTV och ska vara en av de mer populär karaoketjänsterna i landet.

Karaoke har länge varit populärt i många asiatiska länder. Under det senaste årtioendet har det också ökat i popularitet i Kina. Landet ska ha över 50 000 karaoke-hallar enligt Electrek som var först på att rapportera om nyheten.

Uppsättningen med mikroner kostar ungefär motsvarande 1800 svenska kronor.

I videon nedanför ser du nyheterna kinesiska Tesla-ägarna fått ta del av genom nyårsuppdateringen. Mot slutet av videon demonstreras karaoke-funktionen och Tesla Mic.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.