Tesla bjuder in till folkfest i Berlinfabriken – men mest för lokalbor

Tesla Gigafactory Berlin.

I samband med en pressträff för ett par veckor sedan hoppades Elon Musk att Tesla skulle få alla tillstånd klara för den nya Tesla-fabriken i Berlin i oktober. I anslutning till besöket i fabriken sa Elon att man kommer att arrangera en folkfest på fabriksområdet i höst.

Nu har Tesla öppnat inbjudningsformuläret till en fest som arrangeras den 9 oktober. Inbjudan är öppen för allmänheten, men lokalbefolkningen i Brandenburg och Berlin är prioriterade plats.

På plats kommer Tesla erbjuda fabriksvisning, åkturer i nya Tesla Model Y och andra roliga aktiviteter och underhållning. Lokala foodtrucks står för mat och cateringen under evenemanget.

Anmälan till festen finns här. Men som sagt, boende i Berlin och Brandenburg har företräde. Boende i resten av världen kommer att bli inbjudna i mån av plats.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.