Tesla är tillbaka som högsta vinst på Trisslotten

För två år sedan lanserade Svenska Spel sin nya Trisslott BilTriss. Högsta vinsten var en Tesla Model 3. Totalt gömde sig 16 stycken Model 3 i lottserien.

Nu är BilTrissen tillbaka och återigen är det en Tesla som är högsta vinsten. Totalt rör det sig om sju stycken Tesla Model Y per två miljoner lotter. Så vinstchansen är så ju så klart ganska låg. Vinstchansen statistiskt är en på 285 000. Omräknat i köpta Trisslotter innebär det en Model Y per 11 400 000 kronor.

– Tesla är ett innovativt varumärke med attraktiva och spännande produkter som Triss ser fram emot att ha som leverantör av denna bilvinst, svarar Triss på frågan om varför man återigen valt en Tesla.

En av de tidigare vinnarna i Svenska Spels BilTriss är Tim. Så här såg det ut när han skulle hämta sin Tesla Model 3 som han vunnit:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.