Svenska Teslaklubbens ordförande släpper bok: ”Mitt liv som elbilist”

Tibor Blomhäll, ordförande i Tesla Club Sweden har släppt en bok med kåserier om att köra elbil. I boken får vi bland annat lära oss om laddfika, utmaningen med laddstolpar som inte finns och frågan om att slanga bensin. Sammanfattningsvis: Helt enkelt lättsam läsning, med höjdpunkter och missöden med elbilen i fokus, från när elbilen befann sig i sin linda till idag.

Boken ”Mitt liv som elbilist: kåserier” finns bland annat att köpa hos Adlibris genom att följa denna länken. Priset är 82 kronor. Hos Adlibris kan du också få ett smakprov på boken.

”Boken Mitt liv som elbilist belyser på ett lättläst sätt alla bekymmer man ställs inför som elbilist. De korta, roliga berättelserna berättar inte enbart om allt man kan råka ut för när man kör sin elbil – man lär sig även en hel del om elbilar på köpet. Vilka för- och nackdelar har de? Hur är det egentligen att leva med en elbil?

”I bokens första halva kör författaren runt med en sju år gammal Nissan Leaf elbil som sedan byts till en splitterny Tesla Model 3. ”

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.