Svensk chefredaktör om Tesla Model 3 efter provtur: ”Det är en game changer”

Foto från: Elbilen i Sverige på deras chefredaktör vid en Tesla Model 3.

Tidningen Elbilen i Sveriges chefredaktör Fredrik Sandberg har under sin semester i USA haft tillfället att provköra en privatägd Tesla Model 3. Fredrik är således en av de första bilexperterna från Sverige som fått tillfälle att prova och få ett förstahandsintryck av bilen.

Model 3 överraskar, enligt Fredrik. Den är mindre än vi tror, men rymligare än vad den ser ut att vara. Fredrik, liksom många andra som provat bilen är överens om att den är sportigare än Model S. Hos Elbilen i Sverige kan du läsa hela artikeln.

Igår skrev vi om tidningen Jalopnik som också lyckats testa en privatägd Tesla Model 3. Också Andrew från Jalopnik var minst lika lyriskt – och det finns dokumenterat i en 15 minuter lång film av hög kvalité.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.