Subaru ska visa sportig elbil på bilmässan i Japan

I slutet av oktober är det dags för bilmässan i Tokyo som numera går under namnet Japan Mobility Show. På plats finns flera av de inhemska tillverkarna, däribland Toyota, Lexus och Mazda som lovar spännande nyheter inom elektriferingen.

På plats finns också Subaru som har ett nära samarbetet med Toyota. Under mässan kommer Subaru att visa upp ett koncept på en eldriven sportbil. Idag får vi den första teaserbilden.

Subaru är sparsamma med detaljerna, men konceptet ”uttrycker njutningen som Subaru erbjuder i en tid av elektrifiering, och förkroppsligar nöjet att åka var som helst, när som helst och att köra efter behag i vardagen till extraordinära miljöer.”

Vad det handlar om kommer vi antagligen få veta den 25 oktober när Subaru kommer att hålla en presskonferens i samband med att bilmässan öppnar för press.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.