Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Spionbild: Volkswagen testar Passat som elbil – fångad på bild nästan helt utan maskering

Autoblog rapporterar om att Volkswagen är ute och testar en ny elbil. Närmast beskriver Autoblog testbilen ”Aero B” som en eldriven version av Volkswagen Passat.

Bland de konceptbilar vi sett i ID-familjen så rör det sig antagligen om konceptet ID. Space Vizzion, bilen avbildad på bilden ovanför. Testbilen är dock i ett sedanutförande.

Autoblog har köpt rättigheterna till spionbilderna. De går att se direkt på deras webbplats genom att följa länken nedan:

Volkswagen beskriver konceptet ID. Space Vizzion som en elbil som formats med funktion och prestanda i åtanke. Särskilt hänsyn har tagits till att säkerställa bra aerodynamisk form och räckvidden på konceptet upp till 590 kilometer.

Konceptet har ett batteri på 77 kWh och en motor på bakaxeln som levererar 279 hästkrafter. I ett utförande med fyrhjulsdrift har modellen en dubbla uppsättning motorer som tillsammans ger en effekt på 340 hästkrafter.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Dagens Nyheter har träffat Volvochefen Håkan Samuelsson inför börsintroduktionen av Volvo Cars. För tidningen berättar han mer om Volvos framtida planering kring nya elbilar....

Elbil

Nu ska Toyota satsa på elbilar. Med det kommer en global satsning på motsvarande 116 miljarder kronor på batterier till elbilar under de kommande...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons