Snart kan du snabbladda hos Circle K med Mer-abonnemang – och tvärtom

Circle K och Mer Sverige har nu ingått ett roamingsamarbete. Det innebär att de båda aktörernas snabbladdare snart blir tillgängliga i respektive företagets appar och laddabonnemang.

Mer Sverige och Circle K har samarbetat på laddningsfronten sedan 2015. Idag har Mer omkring 40 snabbladdare (50 kW+) utplacerade på Circle K-stationer, utöver ytterligare 3000 laddpunkter på andra platser.

Circle K började för tre år sedan placera ut egna supersnabbladdare vid sina egna stationer. Idag har man omkring 120 sådana utplacerade runtom i Sverige. Dessa kommer snart synas i Mers app.

På samma sätt kommer Mers 3000 laddpunkter bli synliga i Circle K:s app. Samarbetet beräknas ”vara igång inom kort” skriver de två aktörerna i ett pressutskick.

– På Circle K gillar vi att göra det enkelt för kunden och det här är verkligen ett gott exempel på hur vi tillsammans med partners skapar ett ännu större mervärde för våra kunder. Att ha goda samarbeten med partners är ett perfekt komplement till vår egen kraftiga expansion av laddare, säger Johan Söderberg, Director Fuel & E-mobility på Circle K.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.