Snart dags för elbilsmässan eCarExpo i Göteborg

Helgen 3-5 december är det dags för elbilsmässan eCarExpo i Göteborg på Svenska Mässan. Lördagen 4 och söndagen 5 december är öppen för allmänheten.

Här finns möjlighet att besöka utställare av elbilar, elcyklar, elmopeder och leverantörer av laddboxar och andra tjänster relaterade till det eldrivna bilägandet.

På plats arrangerar man också föreläsningar, paneldiskussioner och andra inspirerande framträdanden och intervjuer. Dessutom erbjuder många biltillverkare provkörningar av de senaste eldrivna modellerna.

Bland utställarna finns biltillverkare som bland annat Kia, Hyundai, Honda, Ford, Polestar, MG, BMW, Jaguar, Volvo, Renault och Mini. På plats finns också leverantörer av laddboxar, laddinfrastruktur och andra utställare.

Läs mer om eCarExpo i Göteborg och köp din biljett här.

Branschdag på fredagen

Fredagen den 3 december arrangeras också en speciell branschdag som endast är öppen för företag. Föreläsningsprogrammen och aktiviteterna denna dagen kommer vara anpassade för branschen.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.