Snart dags för populära elbilsmässan e-CarExpo i Göteborg

Efterlängtade Tesla Model 3 på eCarExpo 2019.

Den årliga elbilsmässan e-CarExpo i Göteborg närmar sig. Förra året lockade mässan nära inpå 10 000 besökare som träffade utställare inom elmobilitet och tog tillfället i akt att provköra elbilar och andra fordon.

I år arrangeras mässan den 29 november till 1 december på Svenska Mässan i Göteborg. Fredagen är avsatt som bransch- och företagsdag, medan mässan sedan håller öppet för allmänheten lördagen och söndagen.

Bland årets utställare finns bland annat Tesla, Polestar, Kia, Audi, Hyundai, och ett 40–50-tal andra utställare. Mässan arrangerar också föreläsningar och andra aktiviteter för både stora och små. På plats finns det också möjlighet att provköra Jaguar I-Pace, Kias elbilar, nya Renault Zoe, Hyundai IONIQ och Kona Electric och många andra modeller som ännu inte avslöjats direkt från mässgolvet.

Här kan du läsa mer om e-CarExpo och evenemanget i Göteborg. Allt om Elbil kommer givetvis finns på plats för utforska mässan och bevaka höjdpunkterna.

Kommer även till Stockholm, Oslo och Köpenhamn

2020 arrangeras mässan också i Stockholm, den 7-9 februari. Och sedan har arrangören aviserat om en expansion till Köpenhamn 17-19 april, samt i Oslo den 20-22 november 2020.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.