Ett lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

Den årliga elbilsmässan e-CarExpo i Göteborg närmar sig. Förra året lockade mässan nära inpå 10 000 besökare som träffade utställare inom elmobilitet och tog tillfället i akt att provköra elbilar och andra fordon.

I år arrangeras mässan den 29 november till 1 december på Svenska Mässan i Göteborg. Fredagen är avsatt som bransch- och företagsdag, medan mässan sedan håller öppet för allmänheten lördagen och söndagen.

Annons

Bland årets utställare finns bland annat Tesla, Polestar, Kia, Audi, Hyundai, och ett 40–50-tal andra utställare. Mässan arrangerar också föreläsningar och andra aktiviteter för både stora och små. På plats finns det också möjlighet att provköra Jaguar I-Pace, Kias elbilar, nya Renault Zoe, Hyundai IONIQ och Kona Electric och många andra modeller som ännu inte avslöjats direkt från mässgolvet.

Här kan du läsa mer om e-CarExpo och evenemanget i Göteborg. Allt om Elbil kommer givetvis finns på plats för utforska mässan och bevaka höjdpunkterna.

Kommer även till Stockholm, Oslo och Köpenhamn

2020 arrangeras mässan också i Stockholm, den 7-9 februari. Och sedan har arrangören aviserat om en expansion till Köpenhamn 17-19 april, samt i Oslo den 20-22 november 2020.