Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Smygtitt på interiören av kommande elbilen Volkswagen ID.3

Volkswagen i Österrike visar för försat gången upp interiören av nya Volkswagen ID.3. Eller små glimtar, i en video (som senare tycks ha plockats ner). Däremot finns en serie stillbilder redan sparade. Det är de bilderna vi visar här.

Vi ser att elbilen får två skärmar, en i mitten för navigation, klimatanläggning och navigationssystemet. Den andra skärmen sitter bakom ratten och fungerar som en klassisk instrumentpanel, som visar hastighet, batterinivå och annan viktig information till föraren.

Växelspaken där du väljer körläge sitter bakom ratten. Vi skymtar två körlägen för framåtdrift, D och B. Den sistnämnda påstås vara ett körläge där bromsregenerering används.

Häromdagen började bilder med en betydligt mindre omaskerad exteriör dyka upp – det kan du läsa mer om här.

Den uppmärksamme noterar att interiören har många likheter med systerbilen Seat el-Born som redan visats upp för omvärlden.

Jämför med Seat el-Born. Inredningsdetaljerna i VW ID.3 känns igen från den redan visade Seat el-Born.Relaterad läsning

Skriven av

Grundare av Allt om Elbil. Fascineras av elbilen och vill påskynda en elrevolution av bilindustrin.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Volkswagen, som en påminnelse inför lanseringen av ID.4 imorgon, visar nu upp en teaser på ljussignaturen hos den nya elsuven. Tidigare smyckade vi våra...

Eldrift

Ikväll klockan 22.30 startar livesändningen av två Tesla-evenemang. Först ut är Teslas årsmöte för aktieägare och direkt därefter följer det efterlängtade evenemanget Tesla Battery...

Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons