Skoda visar lite mer av Vision 7S – elbilen med sju sittplatser – snart premiär

Genom det eldrivna konceptet Vision 7S vill Skoda visa upp interiördesignen på märkets framtida elbilar. De första bilderna fick vi se redan i våras och då lärde vi oss också att konceptet var sjusitsigt.

Idag visar Skoda upp ytterligare en bild, och denna gången vill Skoda visa upp förarmiljön i form av instrumentpanelen. I fokus står den vertikala pekskärmen som är ett helt nytt inslag för Skoda.

Skoda vill också illustrera en perfekt balans mellan haptiken och det virtuella gränsnitet. Under den centrala skärmen finns tre stora roterbara reglage, två stycken stora knappar samt ett större roterbart reglage. Dessa bildar tillsammans en kontrollpanel med haptisk feedback vid interaktionen med fordonet.

Under dessa ska det finnas speciella fack där passagerarna kan förvara sina mobiltelefoner och ytterligare reglage för en personlig interaktion med fordonet.

Konceptet i sin helhet kommer att ha premiär i slutet av augusti. Konceptet ska ge en förhandstitt på Skodas nya designspråk som bygger på märkets ”traditionella värderingar av robusthet, funktionalitet och autenticitet”.

I samband med förra förhandsvisningen fick vi se nedan bild, som visade kupémiljön från ovan.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.