Skippa macken – Subway ska erbjuda macka och snabbladdning för elbilister

Att kunna ladda på macken är en allt vanligare möjlighet när bensinstationerna börjar satsa på snabbladdning i allt större utsträckning. Nu vill smörgåskedjan Subway inte vara mycket sämre.

Istället för att du ska svänga in på macken, vill Subway istället att du svänger förbi deras restaurang för en macka när du behöver snabbladda. Det är Subway i USA som visat upp planer på nya snabbladdningsstationer kompletta med kedjans smörgåsrestaurang.

Med hjälp av laddningsoperatören GenZ EV Solutions ska man bygga upp ett nätverk av Subway-oaser. Det nya konceptet Subway Oasis kommer utöver restaurang och snabba laddare också ha plats för picknick-bord, wifi, toaletter och grönytor med lekplatser.

Subway ska öppna de första pilotanläggningarna i USA under detta året.

– Vi utforskar ständigt nya sätt att förnya och överträffa våra gästers förväntningar med en bekväm upplevelse av hög kvalitet. Vårt partnerskap med GenZ EV Solutions är en vinst för våra gäster, våra franchisetagare och vår planet. Det skapar en plats för förare att ladda sina elbilar medan de njuter av sin favorit Subway-smörgås, säger Mike Kappitt, Chief Operating and Insights Officer på Subway.

Om Subway kommer ta vidare konceptet till Sverige återstår att se.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.