Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Skakig video visar de första bilderna på uppdaterade Tesla Model S

För några dagar sedan fick vi en glimt på en prototyp av nya uppdaterade Tesla Model S. De tidiga bilderna visade bland annat att den avvikande ratten tycks ha utgått. På sin plats sitter en ny ratt med traditionellt rund form.

Nu sprids en kort (och väldigt lågkvalitativ) film i sociala medier som också visar oss en produktionsklar version av den uppdaterade Tesla Model S. Även denna med en rund ratt. Vi ser också nya mittskärmen i baksätet och den nya liggande mittskärmen, likt den i Model 3, i förarmiljön.

Leveranserna av den uppdaterade Model S, då i prestandautförandet Plaid kommer att starta i mitten på mars i USA. Några veckor efter det kommer en Long Range-version. Dessutom kommer en ännu kraftfullare Plaid+ i slutet på 2021. Till Sverige kommer Model S Plaid och Long Range i september och Plaid+ i slutet på 2021.

Den skakiga filmen på uppdaterade Tesla Model S kan du se nedan:

https://twitter.com/vincent13031925/status/1364085312780046336Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Eldrift

OKQ8 ska bygga landets största nätverk av snabbladdare i samarbete med Skellefteå Kraft. Totalt ska man bygga över 300 stationer i Sverige. Den första...

Notis

Tesla ska utrusta kommande Tesla Roadster med små raketer som genom kraftiga luftpuffar ska öka accelerationen och väghållningen. En som inte tycks kunna vänta...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons