Se rundvandringarna av nya Nissan Leaf

I februari nästa år räknas den nya Nissan Leaf nå Sverige. Nissan Leaf är idag världens mest sålda elbil och den nya uppdateringen innebär många kliv framåt för elbilen. I mångas mening har bilen fått ett mycket mer tilltalande utseende.

Utöver ett rejält ansiktslyft har nya Leaf också längre räckvidd och en snarlik prislapp som nuvarande Leaf, nämligen troligtvis omkring 360 000kr. (Mer om nya Nissan Leaf 2018 kan du läsa här)

Se filmerna som detaljestuderar Nissan Leaf

GearShiftTV har skapat ett gäng filmer direkt från Japan som detaljstuderar Nissan Leaf. Filmerna kan du se här nedanför direkt på Allt om Elbil. Till Europa kommer Nissan Leaf i ett par olika visuella utförande. Filmerna visar två av bilens olika paketutförande inklusive en mer djupgående rundvandring av bilen:

Nissan Leaf 2018 i standardutförande:

https://www.youtube.com/watch?v=ihbwoLMMo_s

Nissan Leaf 2018 som Premium-version:

https://www.youtube.com/watch?v=HY8b3qAqExI

Rundvandring av Nissan Leaf:

https://www.youtube.com/watch?v=x4xPVpz3O4U
 

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.