Se när Carwow provkör nya Jaguar I-Pace

Brittiska Carwow är i Genève och har haft möjlighet att provköra den nya Jaguar I-Pace som kommer i sommar. Mat Watson som får provköra är nöjd, även om han endast får några minuter bakom ratten.

Spontana reaktioner är att det är en snabb och responsiv bil. När Mat svänger, ja då svänger bilen. När Mat accelererar då drar bilen iväg. Se videon nedan.

Speciellt på det blöta underlaget, och när Mat stänger av antisladd-system släpper bilen ordentligt. 400 hästkrafter har den effekten på de flesta bilarna.

Spontant tummen upp

Bilens design får tummen upp, i verkligheten känns den mer massiv och rejälare än vad man uppfattar på bilderna, säger Mat. Interiören känns modern, och håller hög kvalité. Och tillräckligt rymlig, både fram och bak.

I-Pace finns att beställa sedan avtäckningen den 1 mars. Leveranstid är något mer oklart, men i juli tros de första rulla ut i Europa.

Här kan du läsa mer om I-Pace och vad som avslöjades den 1 mars under avtäckningen.

 

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.