Säljstart av Opel Corsa som elbil i år – får ett konkurrenskraftigt pris

I år lanserar Opel sjätte generationen av sin småbil Corsa. Då kommer den som en elbil berättar Opel i ett pressmeddelande. Orderböckerna för elbilen Opel Corsa ska öppna under första halvan av det här året.

– ”Opel kommer att bli elektrisk”, säger Opels VD Michael Lohscheller. ”Vi offentliggjorde det när vi presenterade vår strategiska plan PACE! i november 2017, och nu levererar vi på det”.

Opel lovar en konkurrenskraftig prissättning. Opels Vd Lohscheller fortsätter: ”Med nya Corsa kommer vi att göra elektrisk mobilitet tillgänglig för många kunder – det blir en riktig elbil för folket”.

Pris, specifikationer och räckvidd – oklart

Pris, specifikationer och räckvidd för bilen är fortfarande okänt. Kanske släpper Opel mer detaljer på bilmässan i Genève i mars? Det vore lämpligt.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.