Så här kan elbilen Polestar 5 kanske se ut

Polestars konceptet Precept ska mynna ut i elbilen Polestar 5. En fyradörrars GT-prestandabil med planerad lansering till 2024.

Vi har fått se en hel del bilder och material kring det tidiga konceptet Polestar Precept. Nu finns nya designskisser på det som kanske kan vara Polestar 5.

Det är genom EU:s EUIPO som flera illustrationer av den nya modellen finns att beskåda. Eller i alla fall en modell som ser ut att vara baserad på Polestar Precept.

På de två bilderna ovanför ser du Polestar Precept intill bilen i EUIPO-databasen.

Men bara för att Polestar designskyddat något som ser ut att vara en mer produktionsklar variant av Polestar Precept så är det så klart inte givet att detta är den helt klara produktionsmodellen.

Men det är faktiskt inte första gången vi ser Polestar 5. I en tidigare dokumentärserie har Polestar också visat upp bilden nedanför, som föreställer Polestar 5.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.