Renault förhandsvisar eldriven campingbil

Med utställningsbilen Hippie Caviar Motel vill Renault visa upp sin vision av ett hållbart friluftsliv. Den 19 september kommer konceptet ha premiär i sin helhet i samband med transportbilsmässan IAA i Hannover.

Bilen är baserad på den nya uppdaterade Renault Kangoo E-Tech. Renault beskriver den modifierade bilen som en komplett bil för for och tar formen av en campingbil för äventyraren.

Den modifierade skåpbilen beskriver Renault som ett flyttbart basläger. Det har ett räckvidd på 285 kilometer och på 30 minuter är det möjligt att snabbladda på med ytterligare 170 km i räckvidd.

Idag får vi inte se några bilder på interiören. Men Renault berättar att campingbilen bland annat får glastak. Det ska bara vara att fälla sätet till en bekväm säng och njuta av stjärnorna. Ombord ska det också finnas flera smarta förvaringsutrymmen .

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.