Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Priset på Polestar 2 Performance är klart

Sedan tidigare vet vi att den kommande elbilen Polestar 2 kommer att kosta från omkring 659 900kr med leveranser från maj 2020 och framåt. Då får du en kraftfull fyrhjuldriven elbil på 300 kW, med ett batteri på 78 kWh som kan leverera en räckvidd på 50 mil.

Nu annonserar Polestar priset på en Performance-version av Polestar 2. Performance-versionen får inte någon utökad drivlina, utan det handlar om extrautrustning som ska bidra till mer högpresterande köregenskaper.

– Performance-paketet tar bilens dynamiska köregenskaper till en helt ny nivå. Naturligtvis kommer ett komplett förarstödsystem stödja föraren så att den dynamiska körningen också blir en säker körning, skriver Polestar 2.

Tillägget för Performance-paketet är 60 000kr. Då får man uppgraderade bromsar från Brembo, ställbara Öhlins-stötdämpare, 20-tums fyrekrade Y-designfälgar samt guldfärgade ventilhattar och guldfärgade säkerhetsbälten. Det totala priset för Polestar 2 Performance blir då 719 000kr.

Den som reserverar en Polestar 2 Performance nu är garanterad leverans under 2020.Relaterad läsning

Skriven av

Grundare av Allt om Elbil. Fascineras av elbilen och vill påskynda en elrevolution av bilindustrin.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

När Norge utser Årets Bil 2021 finns det ett tydligt bevis för elbilens framfart i landet. Bland de tio nominerade bilarna fanns sju elbilar,...

Eldrift

Elon Musk har mottagit utmärkelsen Axel Springer-priset i Berlin. Priset går till personer som är särskilt innovativa och som skapar och förändrar marknader, påverkar...

Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons