Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Premiärvisning av MG5 Electric, nya ZS EV och Marvel R i Stockholm

Nu har MG öppnat upp sitt nya MG Brand Store i Stockholm. I samband med invigningshelgen visar MG också upp sina tre nya elbilar för allmänheten.

På plats finns nämligen MG5 Electric och Marvel R samt nya uppdaterade ZS EV under en begränsad tid. Nya MG Brand Store Stockholm är beläget på Smista Allé i Segeltorp.

Idag var det premiär för den nya butiken. Nu fortsätter visningarna fram till och med söndag. De kommande dagarnas öppettider är fredag 9-18, lördag 11-16 och söndag 11-16.

– Om vi kan döma konsumenters intressenivåer efter förbokningssiffrorna för ZS EV och Marvel R kommer det bli en fantastisk helg med många besökare, säger Pejman Philipsson, företagschef, region Stockholm Öst, Hedin Stockholm Bil AB.

– Det ser ut som att de svenska motorkonsumenterna väntat på MG, jag kan inte på något annat sätt förklara att vi sålt 3 700 bilar på endast fyra månader. Det är ett fantastiskt resultat, och denna nya anläggning är ett steg på vägen till ett ännu starkare år 2022, sade Matt Lei, CEO MG Motor Europe vid anläggningens invigning tidigare idag.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Eldrift

OKQ8 ska bygga landets största nätverk av snabbladdare i samarbete med Skellefteå Kraft. Totalt ska man bygga över 300 stationer i Sverige. Den första...

Notis

Tesla ska utrusta kommande Tesla Roadster med små raketer som genom kraftiga luftpuffar ska öka accelerationen och väghållningen. En som inte tycks kunna vänta...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons