Premiären av Tesla Cybertruck närmar sig och pickupen får en unik ljussignatur

Inför lanseringen av Tesla Cybertruck (tidigare kallad pickup) har grundaren Elon Musk lovat att elbils-pickupen kommer vara bortom allt annat vi är vana vid. Vi har i en artikeln samlat Allt vi vet om Tesla Pickup, men nu tycks en ny mikronyhet se dagens ljus (bokstavligen).

Inför avtäckningen som sker fredag morgon (svenska tid) har Teslas Vd delat bilden vi se här ovanför. Och visst kan vi här urskilja framlyktorna som ett helt obrutet element som går över hela bilens front.

Utifrån det kan vi sedan dra slutsatsen att nedan skissbild föreställer helt enkelt Cybertrucks front. Skissbilden var den andra bilden som Tesla släppte för något år sedan och har varit föremål för många gissningar.

Tesla Pickup-skissbild

Hur vi sedan bakar in den första skissbilden, som kommer lastad med en Ford F-150, i ovan skissbilder är svårare att se. Troligtvis var nedan bild en mycket tidig skiss.

Teslas pickup-koncept, med en Ford F-150 på flaket.
Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.