Porsche Taycan – nästan helt utan maskering

Bilder från Carscoops.

Porsche testar sin kommande elbil Taycan flitigt. Nu har motorbloggen Carscoops kommit över ett gäng bilder på Porschen med betydligt mindre maskering än tidigare.

Vi får en tydlig inblick i vad som antas få vara framlyktorna på produktionsversionen av bilen.  Men vi får också se en tydlig bild från sidan med bland annat vad som antas vara produktionsfälgarna. Tydligt utformade för att minska luftmotståndet.

Bilder från Carscoops.

Vi får också en fin bild på siluetten på bilen, som verkligen lämnar efter sig en Porsche-signatur. Om du vill se fler bilder, följ den här länken till Carscoops.

Om Porsche Taycan

I mitten av 2019 ska Porsche visa upp bilen för första gången. Säljstart ska sedan vara 2020. Porsche har redan nu börjat rulla ut ett nätverk av snabbladdare på 800 volt som man valt kalla Turbo Charging Stations. Enligt uppgifter ska en sådan kunna ladda upp batteriet till 80% på 15 minuter. När Taycan kommer ska den ha en räckvidd på 500 km enligt NEDC-skalan. Två motorer ska hjälpa den göra 0-100 km/h på 3,5 sekunder.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.