Polestars nya koncept ger oss en vision om framtiden

Polestar ger oss nu inför bilmässan i Genève en glimt av framtiden och visar upp konceptet Polestar Precept. Elbilen har ett tydligt formspråk, och visar en glimt av Polestars ambition att visuellt bli mer självständiga från Volvo. Polestar vill kommunicera återhållsamma ytor med en fokus på en mer aerodynamisk effektivitet.

Hjulbasen på 3,1 meter rymmer ett stort batteripaket ger den fyra dörrars grand tourer en mycket ”låg och elegant siluett med tonvikt på ben- och huvudutrymme där bak”, skriver Polestar.

”Precept är en deklaration, en vision av vad Polestar står för och vad som gör varumärket relevant,” kommenterade Thomas Ingenlath, Vd för Polestar. ”Bilen är en respons på de klara utmaningarna som vårt samhälle och industri står inför. Detta är inte en dröm om en avlägsen framtid, Polestar Precept visar framtida fordon och visar hur vi kommer att applicera innovation för att minimera vår miljöpåverkan.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.