Polestar planerar tre elbilar inom tre år

Polerstar 1 - en elhybrid.

MotorTrend rapporterar om Polerstars planer på att ta sig an elbilsmarknaden. Elhybriden Polerstar 1 som presenterades i höst kommer att nå sina första kunder i slutet av nästa år. Men det är Polestar 2 vi ser fram emot.

Polerstars första renodlade elbil kommer nämligen att bli Polestar 2. Den ska vara en uppstickare till Tesla Model 3, och vara en lyxig sedan i mellanklassen. Polestar 2 är tänkt att nå kunder slutet 2019.

Bil tre från Polestar, döpt till Polestar 3, kommer också vara en renodlad elbil i SUV-klassen och utmana Tesla Model Y.

Nya uppgifter om Polestar 4

Den tredje renodlade elbilen får namnet Polestar 4. Enligt uppgift ska den nå marknaden 2020 enligt Motor Trend. Polestar 4 kommer enligt uppgift att vara en cabriolet baserad på Polestar 1.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.