Polestar kommer till Malmö – öppnar butik vid Mobilia

Polestar öppnar den 28 oktober i en tillfällig lokal på köpcentrumet Mobilia i Malmö. Lokalen kommer Polestar att använda fram till att ett mer permanent Polestar Space likt de vi tidigare sett i Göteborg och Stockholm öppnar i Malmö.

Redan idag är det möjligt för nyfikna Malmöbor att boka en provkörning av Polestar 2. Bokningen gör man på Polestars webbplats, står det i företagets pressmeddelande.

– Det finns en stor nyfikenhet på Polestar i hela Sverige och det känns kul att nu kunna öppna i Malmö där våra tidigare provkörningsaktiviteter varit mycket uppskattade, säger Martin Ölund, VD på Polestar Sverige.

Det permanenta Polestar Space är sedan tänkt att öppna på Södra Tullgatan 3 i centrala Malmö. Den premiären kommer att äga rum under första kvartalet av 2022.

– Vårt fokus är att erbjuda våra kunder möjligheten att utforska Polestar på sina villkor. Vår smidiga digitala köpresa kompletteras nu med fler fysiska platser för att öka såväl tillgänglighet som försäljning, avslutar Martin.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.