Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Polestar kommer till Malmö – öppnar butik vid Mobilia

Polestar öppnar den 28 oktober i en tillfällig lokal på köpcentrumet Mobilia i Malmö. Lokalen kommer Polestar att använda fram till att ett mer permanent Polestar Space likt de vi tidigare sett i Göteborg och Stockholm öppnar i Malmö.

Redan idag är det möjligt för nyfikna Malmöbor att boka en provkörning av Polestar 2. Bokningen gör man på Polestars webbplats, står det i företagets pressmeddelande.

– Det finns en stor nyfikenhet på Polestar i hela Sverige och det känns kul att nu kunna öppna i Malmö där våra tidigare provkörningsaktiviteter varit mycket uppskattade, säger Martin Ölund, VD på Polestar Sverige.

Det permanenta Polestar Space är sedan tänkt att öppna på Södra Tullgatan 3 i centrala Malmö. Den premiären kommer att äga rum under första kvartalet av 2022.

– Vårt fokus är att erbjuda våra kunder möjligheten att utforska Polestar på sina villkor. Vår smidiga digitala köpresa kompletteras nu med fler fysiska platser för att öka såväl tillgänglighet som försäljning, avslutar Martin.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Dagens Nyheter har träffat Volvochefen Håkan Samuelsson inför börsintroduktionen av Volvo Cars. För tidningen berättar han mer om Volvos framtida planering kring nya elbilar....

Elbil

Nu ska Toyota satsa på elbilar. Med det kommer en global satsning på motsvarande 116 miljarder kronor på batterier till elbilar under de kommande...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons