Polestar gör sig redo att visa upp Polestar Precept på brittisk festival

Pressbild: Polestar

Polestar gör sig redo att visa upp Polestar Precept för allmänheten. Dock blir det på brittisk mark i samband med Goodwood Festival of Speed i juli. Precept är ett koncept föreställandes nästa generations elbil från Polestar. Förra hösten fick vi nyheten att Precept ska bli verklighet.

– Vi är glada att kunna visa upp Precept för den brittiska allmänheten på denna ikoniska festival. Det är både fantastiskt att kunna visa bilen för en ny publik och att utvecklingen av den leds av vårt brittiska R&D-team i Coventry, säger Thomas Ingenlath, VD för Polestar.

Om det blir några överraskningar kring Precept i samband med uppvisningen återstår att se. Polestar lovar dock att man förberett en överraskning med Polestar 2.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.