Polestar Destination blir ett nytt elbilscentrum vid Landvetter flygplats

Polestar öppnar i mitten av december en ny stor anläggning vid Landvetter flygplats under namnet Polestar Destination. Det nya formatet blir en plats där Polestar samlar utställning, provkörningar och utlämning av bilar under samma tak.

– Nyfikenheten på Polestar är stor och det känns extra kul att vi öppnar detta för Polestar nya format i vår hemstad och ökar tillgängligheten för kunder öster om Göteborg att enkelt kunna uppleva, provköra och även hämta sin Polestar 2 vid Landvetter flygplats, säger Martin Ölund, VD på Polestar Sverige.

Polestar Landvetter blir märkets tredje lokal i Sverige. Sedan tidigare finns Polestar på Kungsportsavenyn i Göteborg och Norrlandsgatan i Stockholm. Polestar har också en temporär lokal vid Mobilia i Malmö. Det i väntan på att en permanent lokal på Södra Tullgatan i Malmö ska öppna i början av nästa kvartal.

– Vi hoppas självklart att många kunder som kommer med flyg tar chansen att provköra elbilen Polestar 2 till sitt möte i stan i stället för att åka taxi, avslutar Martin.

Konceptet Polestar Destination kommer att lanseras på fler platser runtom i världen. Även den svenska expansionen kommer fortsätta till fler orter under det kommande året.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.