Polestar 3 på gång – ny paketering

I slutet på förra månaden drog produktionen av Polestar 3 äntligen igång. För de som vill snappa upp Polestar 3 till det för tillfället bästa priset är det någon av de förkonfigurerade Polestar 3 Launch Edition-modellerna som gäller. Här ingår bland annat Pilot- och Plus-paketen.

Launch Edition av Polestar 3 Long Range Dual Motor kostar nu 970 000 kronor och modellen med Performance-paketet kostar 1 040 000 kronor. Dessa bilarna är redan på väg till Sverige och leveranserna ska starta till sommaren.

Från och med idag har Polestar sedan förändrat paketeringen på nya konfigurationer utanför Launch edition-serien. Polestar 3 Long Range Dual Motor kostar då 960 000 kronor och modellen med Performance-paketet kostar 1 030 000 kronor. I en ny paketstruktur är dessutom Pilot- och Plus-paketen nu tillval. Paket som kostar 30 000 respektive 62 000 kronor. Dessutom har man introducerat ett nytt Pro-paket som innehåller 21-tumsfälgar och designdetaljer i färgen Swedish gold.

Leveranserna av dessa bilarna beräknas ske med start fjärde kvartalet i år.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.