Polestar 3, 4 och 5 har gett sig ut på vintertest

Polestar är ute och vintertestar tre av sina kommande elbilar. Bland annat Polestar 3 som hade premiär i höstas. Men också Polestar 4 och Polestar 5, två elbilar som står på tur.

Det är Polestars VD Thomas Ingenlath som delat med sig av tillfället genom en bild. Det är dessutom också första gången som vi faktiskt får en närmare titt på Polestar 4.

Tidigare har Polestar endast visat upp 4 ståendes under ett tygskynke. Inte helt oväntat tar Polestar 4 formen av en crossover-coupé.

Thomas har tidigare lovat att Polestar 4 ska lanseras under detta året.

– Vi kommer att lansera bilen och det är inte… jag pratar inte bara om att vi ska presentera bilens design. Det blir starten på lanseringen som inkluderar de industriella milstolparna som vi kommer att nå längs vägen under 2023, sa Thomas i samband med en kvartalsrapportering i höstas.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.