Polestar 2 visar upp sitt infotainmentsystem – och en bild på elbilen

Fas två i Polestars lanseringsfas är här. I fas ett fick vi helt nya nyheter, bland annat bilens uppskattade räckvidd. Den här gången gav Polestar oss informationen om att Polestar 2 kommer vara utrustat med Android. Något som vi egentligen redan visste.

Men i lanseringsfas två har Polestar också gett oss möjligheten att testa det nya gränssnittet. Att själva peka och klicka lite. Vi kan låtsas styra bilens funktioner, ringa samtal och klicka fram en appvy. Det finns till och med ett spel gömt i appen; Polestar Space Warp.

Gränssnittet ger också information om bilens laddstatus och vi får helt sonika en överblick över bilens funktioner.  Klicka på den här länken (från en mobiltelefon eller surfplatta) för att testa appen. 

Det mest intressanta är ändå att appen avslöjar hur Polestar 2 ser ut. Den bilden kan du se längst upp i den här artikeln.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.