Polestar 2 – lanseringsfas 2 är nu riktigt nära – vad avslöjar man?

För drygt två veckor sedan avslöjade Polestar mer eller mindre detaljrika detaljer om sin kommande elbil Polestar 2. Fokus låg på batteridriften, och man hintade bland annat om en räckvidd uppåt 500 km.

Man kallade det hela för fas ett i lanseringen av Polestar 2. Totalt kommer lanseringen ske i tre faser. Imorgon är det dags för fas 2. Den enda indikationen vi har inför imorgon är nedan bild, som berättar när fas två kommer (imorgon då) samt att den på något sätt involverar ett pekfinger.

Kommer man kunna känna på Polestar 2? Lägga en reservation, utforska den online eller helt sonika beställa en online? Det är hittills oklart. Vad tror du?

Uppdatering:

Polestar har nu släppt del två i sin lansering. Polestar offentliggjorde sitt samarbete med Google och Android för infotainmentstystemet.

För den nyfikne, så kan man (via en smartphone eller ipad) klicka på följande länk och prova gränssnittet redan idag.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.