Polestar 2 får digital körjournal som app direkt i bilen

Nu blir det enklare att köra Polestar 2 i tjänsten. Polestar lanserar den digitala körjournalen Journey Log i form av en app som är direkt integrerad med bilen. Appen finns tillgänglig för Polestar 2 via Google Play Store i bilens infotainmentsystem.

Med Journey Log blir det möjligt att logga alla resor och markera dem som privat, pendling eller tjänsteresa. Om föraren tillåter det loggas och sparas alla resor helt automatiskt.

Föraren kan sedan exportera kördatan till en Excel-fil och få den skickad till sin e-postadress. Det ska också vara möjligt att specificera tidsperiod och vilken typ av resor man vill exportera. Till exempel alla tjänsteresor under en månad. Funktionen blir speciellt användbar för alla som kör Polestar 2 i tjänsten och behöver skicka in underlag för milersättning till sin arbetsgivare.

– Körjournalen är en efterfrågad och efterlängtad funktion bland Polestar 2-förare. Vi lyssnar på våra kunder, vidareutvecklar våra produkter för att möta deras behov och är glada att nu kunna erbjuda dem den här appen. Den kommer att göra tillvaron mycket enklare för alla som kör sin Polestar 2 i tjänsten, säger Martin Ölund, VD på Polestar Sverige.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.