Podd: Allt om Elbil gästar Elbilsveckan, vecka 29

Varje måndag släpper Peter Esse och Christoffer Gullin ett nytt avsnitt av den populära podden Elbilsveckan. Denna veckan är inget undantag – och idag gästas dessutom podden av Allt om Elbil.

I veckans avsnitt summerar vi en del av veckans höjdpunkter. Vi pratar nya Ioniq 5 N som vässats till med en hel del prestanda, förbränningsmotorsattribut och som dessutom fått en hel del bra saker som vanliga Ioniq 5 saknar. Och vilken bil ska du sikta på om du behöver en sjusitsig elbil?

Sverige ska också få ett helt nytt snabbladdningsnätverk i form av Hedin Supercharge – och det för oss in på samtalet om möjligheterna som snabbladdningsoperatörerna ständigt missar. Och sedan så försöker vi reda ut begreppet GT – som används både högt och lågt.

Det och mycket mer kan du höra om i veckans avsnitt. Elbilsveckan finns där poddar finns, exempelvis på Spotify:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.