Plastbitar för 200 spänn löser problem på Volvo EX30

Det är inte alltid lätt att utveckla nya produkter, och ibland tvingas kreativa människor kliva in för att lösa problemen som missades under produktutvecklingen. Ett sådant är en rad i-landsproblem på Volvo EX30 menar Hedlund Design som har skapat två plastbitar som de säljer för 150 respektive 50 kronor.

Den ena plastbiten är en skärm som kan placeras ovanpå ratten som blockerar de sensorer som säger till om man är distraherad från körningen. Exempelvis om man sneglar till höger på bilens mittskärm. Något som en del förare upptäckt att EX30 är lite väl känslig på att påpeka.

Den andra är en täckbit som ska dölja den fräsiga Harman Kardon-loggan på Volvos soundbar. Inte för att man inte vill vara en audiofil-skrytare, utan för att den ger ifrån sig ett irriterande blänk i rutan.

Små problem kräver ibland enkla lösningar, och det är vad Hedlund Design nu erbjuder i sin webbutik som du kan hitta här.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.