Peter Rawlinson testar Lucid Air i New York – häng med på åkturen

Lucid Motors VD Peter Rawlinson ger sig ut på en provtur på New Yorks gator i den kommande elbilen Lucid Air. I en video delar Peter med sig om sin första upplevelse bakom ratten av en Lucid Air i stadsmiljö.

Han ger löpande kommentarer om vad han känner och upplever när det gäller bilens körning, hantering, ergonomi och övergripande komfortnivå. Målsättningen är att få till de sista finjusteringarna innan lanseringen senare i år.

Vi får en närmre titt på bilen under verklig körning och hur funktion och interaktion med bilen fungerar under körning. Från baksätet får vi en oslagbar vy av New Yorks höga skyskrapor genom det stora imponerande glastaket som sveper över hela bilens tak.

I videon kör Peter Lucid Air Grand Touring Edition vilket är modellen med längst räckvidd. Räckvidden är över 800 kilometer, och Peter kommenterar det hela med att han antagligen skulle kunna klara sig i en hel månad på Manhattan utan att ladda med den räckvidden.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.