Påskäggsjakt: Nu kan du stöta på gratis laddning hos Ionity

På påskdagen inleder Ionity en stor påskäggsjakt vid några utvalda stationer runtom i Europa. Laddningsoperatören kommer att ”gömma ett påskägg” i form av gratis eller rabatterad laddning vid 161 utvalda stationer.

Men den som hoppas på en enkel laddfest blir nog besviken. Påskägget kommer inte vara lätt att hitta på förhand och kommer dessutom kraftigt villkorat. Från påskdagen (31 mars) och fram till den 4 april kan det bli gratis att ladda under en fyratimmarsperiod mellan 9 och 17 på de utvalda stationerna.

Gratis kommer det dock bara vara för de som har ett Ionity Passport. Det abonnemanget kostar 67 kronor per en månad. För den som väljer att ladda ad-hoc via Ionitys app, utan abonnemang, blir priset istället rabatterat till 2 kr/kWh (0,20 euro).

Ionity är också tydliga med att rabatten endast kommer att synas i Ionity-appen och endast gälla om man laddar via appen. Det är också i appen det blir synligt på vilka stationer som påskägget är aktivt på.

Det är alltså inte någon rabatt som kommer vara lätt att planera efter på förhand, men det kan ju vara värt att ta sig en extra titt om man befinner sig vid en Ionity-station mellan 9 och 17 under den kommande veckan.

Ionity påpekar också att rabatten inte gäller vid betalning med fysiska kortterminaler, eller vid användningen av en tredjepartstjänst,

Så… påska passa på!

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.