Opererade in nyckeln till sin Tesla Model 3 i armen

Elbilen Tesla Model 3 har tagit den nyckellösa bilen ett steg längre än de flesta biltillverkarna. Bilen låses upp genom ett plastkort i storlek av ett kreditkort eller genom din mobiltelefon. Mjukvaruutvecklaren Amie D.D. har dock tagit tekniken och den nyckellösa bilen steget längre.

Hon har opererat in RFID-chippet, som finns på Teslas nyckelkort, i armen. Med hjälp av aceton kunde hon lösa upp plastkortet avlägsna chippet från nyckelkortet. I samarbetet med ett professionella företag kunde hon sedan kapsla in det i en biologiskt säker kapsel. Därefter injekterade hon det med hjälp av proffs i armen.

Chippet sitter strategiskt placerat i undersidan på högerarmen så att hon med enkelhet kan starta bilen. För att starta en Tesla Model 3 placerar man vanligtvis nyckelkortet på mittkonsolen. I Amies fall lägger hon bekvämt armen där.

I videon nedan kan du se hur det hela gick till, men den känsliga tittaren ska varnas, det förekommer blod.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.