Opel Mokka kommer som elbil – här är första smygtitten

Opels starkaste segment har länge varit i småbilssegmentet. I ett led att hänga med i elektrifieringen lanserade man under förra året Opel Corsa-e. Nu vill man fortsätta ta marknadsandelar i ett allt mer populärt segment med en större upphöjd bil.

Opel börjar nu smyga ut detaljer om en mindre SUV-modell som kommer att lanseras som elbil. Det är Opel Mokka. Opel beskriver den nya elbilen som en kompakt och robust bil skräddarsydd för att stadstrafiken.

I en video får vi en kort teaser på bilen. De tekniska håller Opel inne på, men de första leveranserna ska ske i början på 2021.

– Redo för en helt eldriven Opel Mokka? Den kommer visa allt Opel står för idag och i framtiden. Nu med kamouflage, men redo att förändra spelet, skriver Opel.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.