Nyfiken på elbilen Honda e? Nu kan du boka en provkörning

I juni är det premiär för den eldrivna city-elbilen Honda e. Redan på konceptstadiet tog elbilen världen med storm, och dubbades snabbt till den ”söta elbilen”. Insidan är minst lika spektakulär som utsidan. Mest uppseendeväckande är de fem skärmarna som sträcker sig över hela bilens inre bredd i den vardagsrumsinspirerade interiören.

Elbilen är fullspäckad med smart teknik och de flesta tänkbara förarassistanssystemen som ska underlätta stadskörningen. Den pigga motorn, med ett av två tillgängliga motoralternativ på 136 respektive 154 hästkrafter är fullt tillräcklig för att ta sig fram i storstadstrafiken. Räckvidden anger Honda till 22 mil – vilket ska vara fullt tillräcklig för de flesta storstadspendlarna.

Efter vår provkörning av Honda e tidigare i år var vår slutsats att detta är en bil som måste upplevas. Nu har du chansen: Honda e har öppnat upp sin portal där du kan få möjligheten att provköra elbilen. Läs mer hos Honda på denna länken.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.