Nya uppdaterade Tesla Model Y fångad på bild

Foto: Reddit.

Förra året lanserade Tesla en stor uppdatering av Tesla Model 3. Förväntningen är också att syskonmodellen Tesla Model Y ska få en likadan behandling. Nu har ett maskerat testfordon från Tesla synts till i Kalifornien.

Vi kan anta att Model Y får samma exteriöra uppdatering som Model 3. Alltså uppdaterade fram- och bakpartier. Det är trots allt dessa delarna som maskeringen på det maskerade fordonet döljer.

Detta är antagligen en av de första spaningarna på den uppdaterade Model Y som går under arbetsnamnet Juniper. I takt med att Tesla nu börjat testa bilen på allmänna vägar så lär vi se fler uppdateringar framför. Intresset lär vara stort då det är en av världens bäst säljande bilmodeller. 2023 var det den mest sålda globalt.

Med anledningen av tidigare rykten om en stundande uppdatering av Model Y har Elon Musk i alla fall sagt att uppdateringen inte kommer detta året.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.