Nya räckviddskungen Fisker Ocean på vintertest i Sverige

Fisker Ocean är på vintertest i Sverige. I en välregisserad film får vi nu se den kommande Ocean sladda runt på snöiga och isiga vägar. Något som den fyrhjulsdrivna elsuven tycks klara med bravur.

– Tack vare dess responsiva väghållning och exceptionella grepp blir körning på snöiga och isiga vägar en välbalanserad och förtroendeingivande upplevelse, skriver Fisker kort i anslutning till videon.

Videon kan du se nedanför:

Igår kom Fisker med det glädjande beskedet Fisker Ocean Extreme får en betydligt längre räckvidd än väntat. Upp till 707 kilometer enligt WLTP, vilket kan jämföras med de 630 kilometer som Fisker fram till idag kommunicerat. Därmed är Fisker Ocean den SUV som har den längsta WLTP-räckvidden i dagsläget.

Vad räckvidden blir i verkligheten, och under vinterförhållanden får förhoppningsvis en senare provkörning av undertecknad avgöra.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.