Nya bilder: Tesla Model 3 får sig en rejäl uppdatering till 2021

Uppdaterad mittkonsol i Tesla Model 3 2021. Bild: Twitter/@jstesla

Nu får den populära elbilen Tesla Model 3 sig en uppdatering. Flera biltransporter lastade med den uppdaterade modellen har setts utanför Teslas fabriker i Freemont i Kalifornien. Gemensamt för bilarna är att de är registrerade som 2021-års modell.

Den uppdaterade Model 3 har flera synliga detaljer. Bland annat ser vi bortplockade kromdetaljer på exteriören, likt dagens Tesla Model Y. Interiört får den en ny mittkonsol. Mittkonsolen skippar dagens pianolack och ”flipp”-lucka. Istället får den mer läder, stygn och en glidlucka likt dagens Model S/X.

Vänster: Nuvarande mittkonsol. Höger: Uppdaterad konsol.

Dessutom kommer det uppgifter om att Model 3 också får motoriserad baklucka och värmepump vilket gör den mer lik sitt större syskon Tesla Model Y.

En del källor spekulerar i om att Model 3 kanske också får en ny ratt och ny mittskärm. Även om de två sista uppgifterna tycks vara något svårare att urskilja från bilden nedan. Dessutom ska det enligt samma källa finnas bättre ljudisolerande rutor.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.