Nya bilder på Mercedes elbil EQC – har premiär på tisdag under meConvention

Pressbild: Mercedes

Att avtäckningen av Mercedes elbil EQC närmar sig är tydligt. Biltillverkaren fortsätter att släppa väl valda bilder, som visar mer och mer för varje gång. Tidigare har man valt att visa en diskret bild på fronten och en på baksiluetten som inkluderat ljussignaturen. Nu har Mercedes visat en ytterligare bild på fronten.

Samt också en bild på interiören som du kan se nedanför.

Interiören på ECQ. Pressbild: Mercedes

Premiär i Stockholm

Den 4 september är det premiär för elbilen. Den visas då upp i Stockholm i samband med invigningen av ett evenemang som går under namnet meConvention, ett evenemang som fokuserar på framtiden genom teknik, design och konst

EQC är en rejält tilltagen SUV, som kommer levereras under 2019. Fyrhjulsdrift och ett batteri på 70 kWh, ska ge bilen en räckvidd på 50 mil, enligt NEDC-skalan. 0-100km/h gör den på strax under 5 sekunder.

 

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.