Ny teaserfilm på elbilen Hyundai Ioniq 5 – inför premiären 2 februari

Premiären för nya elbilen Hyundai Ioniq 5 närmar sig. I en ny video avslöjar Hyundai premiärdatumet tillsammans med en speakerröst som proklamerar att ”uppdraget är avslutat” och ”att världen är redo för Ioniq 5”.

Premiären kommer att ske klockan 8 på morgonen svensk tid den 2 februari. I teaserfilmen nedan för vi en liten smygtitt på den nya elbilen tillsammans med lite actionscener.

https://www.youtube.com/watch?v=_2lkVbVJGr4

I videon ser vi bilens pixellampor som varit i fokus under hela designarbetet. Hyundai har strävat efter att ta fram en retroinspirerad elbil med en digital designidentitet.

– IONIQ 5 ger en helt ny kundupplevelse genom innovativ elbildesign som skickar känslor mot ikonen som etablerade Hyundais designidentitet till att börja med, har designchef SangYup Lee tidigare sagt.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.