Ny teaserfilm från Porsche: Så uttalar du namnet Porsche Taycan

Konceptbild av Porsche Taycan

Porsche har släppt en informativ teaserfilm på deras kommande elbil Porsche Taycan. Filmens syfte är att lära oss hur man uttalar namnet på den kommande elbilen.

Filmen, som du kan se nedan visar också några små glimtar av bilen. Bland annat siluetten från flera håll och den digitala instrumentpanelen. 

Porsche Taycan kommer att visas upp under nästa år. Säljstart är sedan under 2020.  När Taycan kommer ska den ha en räckvidd på 500 km enligt NEDC-skalan. Två motorer ska hjälpa den göra 0-100 km/h på 3,5 sekunder.

Från systerbolaget Audi kommer också en elbil baserad på samma plattform som Taycan. Konceptbilen av den elbilen, de valt att kalla Audi E-tron GT Concept mottogs väl av de flesta på grund av sin riktigt heta design.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.