Ny teaser på el-pickupen RAM 1500 BEV

I kölvattnet för produktionsstarten av eldrivna Ford F-150 Lightning vill den amerikanska pickup-tillverkaren RAM visa att man inte ligger på latsidan i elektrifieringen. Idag delar man med sig av en kort teaserfilm för att påminna om att man har en eldriven pickup på gång.

Pickupen, som sannolikt får namnet RAM 1500 BEV, ska bygga på en plattform från Stellantis-koncernen. Under ett tidigare evenemang ska bolagets VD Mike Koval sagt att han vill att pickupen ska erbjuda V2G-teknik, snabbladdning på minst 150 kW och smarta och revolutionerande förvaringslösningar som endast en elbil kan erbjuda.

Det är dock ett tag kvar innan RAM 1500 BEV når produktionsstart. Lanseringen är tänkt till 2024.

Den nya teaserfilmer ser du nedanför:

Teaserfilmen avslöjar inte jättemycket, men i kombination med en tidigare teaserbild kan vi nu börja ana proportionerna på RAM 1500 BEV.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.