Ny bild skapar rykten om uppdaterad Tesla Model 3 – skeptikerna många

Det har länge florerat rykten om att Tesla jobbar på en uppdatering av Tesla Model 3 som snart har sex år på nacken. Genom åren har Tesla Model 3 fått mindre exteriöra uppdateringar, förbättringar till drivlinan och en ny interiör.

Nu har en bild på det som påstås vara den uppdaterade Model 3 lagts upp på Reddit. Bilden visar en Model 3 delvis dold under ett skynke med en tydligt uppdaterad front.

Fronten har blivit rundare och borta är framlyktorna som sträcker sig upp på huven. Istället ser vi lysen som tar en mer horisontell form. Dessutom är de nedre dimljusen bortplockade.

Samtidigt är skeptikerna många. Fronten på huven är täckt av insikter. Något som tyder på att bilen har många mil bakom sig utan någon som helst maskering. Att Tesla skulle köra en kommande uppdatering helt omaskerad är något som skeptikerna har som det huvudsakliga argumentet mot att detta inte är nya Model 3.

Model 3 Refresh
by u/ffiarpg in teslamotors

Tesla har dock varit ute och testat något nytt på vägarna. I februari siktades en maskerad Tesla Model 3 i Kalifornien. Det är sannolikt den kommande uppdateringen av Model 3:

Rykten säger hösten

Ryktena om en uppdatering säger att en uppdaterad Model 3 kan komma till hösten, något som Reuters var först med att rapportera om. Enligt de källorna kommer uppdateringen innehålla flera exteriöra uppdateringar och förbättringarna till drivlinans prestanda.

Dessutom ska Tesla ”fokusera på funktioner som Tesla-köpare värdesätter”.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.