Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Nu kan du titta på TV i Polestar 2 – får streamingapp

Pressbild. Polestar

Polestar fortsätter rulla ut uppdateringarna till sin elbil Polestar 2. Nu senaste kom en uppdatering vilket gör det möjligt att titta på TV när bilen står stilla.

Appen är kopplade till flera streamingtjänster, däribland SVT Play i Sverige. Europeiska kunder får också tillgång till engelskspråkiga kanaler som BBC Ideas och Al Jazeera English.

Streamingtjänsten gör att du till exempel kan titta på utvalda TV-kanaler eller program direkt på infotainmentsystems 11-tumsskärm. Polestar poängterar dock att den nya funktionen är ett i ett tidigt betastadie; och att buggar och felmeddelanden kan förekomma.

– Vi har släppt en betaversion av Polestars nya video-app så att våra kunder kan börja njuta av fördelarna med videostreaming i bilen så snart som möjligt, säger Polestars VD Thomas Ingenlath i ett pressutskick.

– Vi kommer också att fortsätta att lägga till kanaler i framtiden, vilket gör att appen har en enorm tillväxtpotential eftersom den realistiskt sett kan integrera alla typer av webbaserad streaming, fortsätter Thomas.

Polestar är inte den enda som erbjuder videostreaming direkt i bilens infotainmentsystemet. Tesla har bland annat sedan en lång tid tillbaka erbjudit streamingtjänsten Netflix. Honda har gått steget längre och försett infotainmentsystem i sin elbil Honda e med en HDMI-ingång vilket gör det möjligt att koppla in en egen extern streamingenhet.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Volvo och Volkswagen är de enda biltillverkarna med tillverkning i Europa som är redo nog att ställa om till elbilar och klara EU:s mål...

Eldrift

Tysklands transportminister Andreas Scheuer vill att Tesla öppnar upp sitt nätverk av snabbladdare i landet. Anledningen är att Andreas vill säkerställa att landets laddnätverk...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons