Nu kan du privatleasa Tesla Model 3

Tesla Model 3. Pressbild: Tesla

Privatleasing av Tesla Model 3 har funnits i USA en längre period, men nu har den populära och bekymmerslösa ”ägareformen” även nått Sverige för Model 3.

Privatleasingen för Tesla Model 3 erbjuds i en varierad form, med allt från läptid på mellan två, tre eller fyra år – och en årlig körsträcka på 1500 mil till upp till 3000 mil per år.

För 6395kr per månad, under en treårsperiod och med en årlig körsträcka på 1500 mil kan du lägga vantarna på en Tesla Model 3 Standard Plus RWD. Till det måste du också erlägga en handpenning på 10 000kr. Denna grundversion kostar kontant 559 080kr.

Som leasingalternativ finns också Tesla Model 3 Long Range Dual Motor, till en kostnad om 7 525 kr/mån – samt en kontantinsats på 15 000kr. Kontantpris för denna modellen är annars 669 080kr.

Bland tillvalen finns möjlighet att välja mellan ett par färger, dragkrok och hjul. Svart inredning och Standard Autopilot ingår.

Teslas leasingsida hittar du här.

Vi har sammanställt en tabell där du enkelt kan jämföra priserna för privatleasing av flera elbilar.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.